https://voceacopilariei.ro/wp-content/uploads/2022/05/an-img-03.png
https://voceacopilariei.ro/wp-content/uploads/2022/05/an-img-04.png
https://voceacopilariei.ro/wp-content/uploads/2022/05/an-img-05.png
https://voceacopilariei.ro/wp-content/uploads/2022/05/about_img-1.png
Terapie Logopedia bucuresti

Despre Vocea Copilariei

Clinica noastra ofera un mediu cald si prietenos , in care nevoile copilului dumneavoastra vor fi sustinute si evolutia sarbatorita . Vocea Copilariei este o practica transdisciplinara care ofera servicii de terapie cognitiv-comportamentala, consiliere psihologica, terapie ocupationala si logopedie. Lucrul impreuna intre diferite terapii permite echipei sa ofere o metodologie holistica care s-a dovedit a avea un impact mai mare , ajutand copii in mai multe moduri. Este centrat pe copil , scopul comun fiind tratarea tuturor copiilor atat neurotipici cat si a celor cu nevoi speciale. Specialistii in logopedie , terapie ocupationala si terapie cognitiv comportamentala impartasesc pasiunea in lucrul cu copilul .

Logopezii și terapeutii ocupaționali se angajează să împuternicească copiii și familiile cu abilități de comunicare care favorizează învățarea și încurajează copilul dumneavoastră să se alăture activităților acasă și în cadrul comunității. Putem oferi terapie copiilor care prezinta bâlbâială, intarzieri in aparitia si dezvoltarea vorbirii, tulburări ale spectrului autist, dislalie, dislexie, disgrafie, intarzieri in dezvoltare și putem ajuta la dezvoltarea alfabetizării în copilăria timpurie, tulburări de limbaj expresiv, tulburări de limbaj receptiv și tulburări de articulare.

Atitudinea noastră față de învățarea, creșterea și dezvoltarea continuă asigură faptul că logopezii și terapeuții ocupaționali participă în mod regulat la evenimente de dezvoltare profesională pentru a-și îmbunătăți abilitățile, astfel încât să poată oferi în permanență terapii familiilor noastre, care este susținută de cercetare.

Clinica este condusa de Rodica Firoiu , care practica terapia si logopedia de 16 ani , transmitand cunostintele acumulate echipei sale dedicate de profesionisti. Clinica Vocea Copilariei s-a nascut din pasiunea Rodicai de a oferi servicii complexe si prietenoase cu familia intr-un mediu si o cultura in care ideile si informatiile pot fi oferite.

Acest mod s-a dovedit a fi un success cu rezultate notabile in timp.