Introducere
Acesti termeni si conditii (denumiti in continuare “Termenii”) se aplica utilizarii site-ului voceacopilariei.ro (denumit in continuare “Site-ul”) si a cumparaturilor facute prin intermediul acestuia. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni, deoarece prin accesarea si folosirea Site-ului, precum si prin plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, acceptati sa fiti legati de acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, va rugam sa nu accesati sau sa nu utilizati Site-ul.

Despre noi
Site-ul este operat de CLINICA VOCEA COPILĂRIEI S.R.L., CUI: 45546640, numar inregistrare: J23/537/2022, adresa:STR. CHIMIRULUI NR. 2, CAMERA 1, COD POȘTAL 077090, SAT DOMNEȘTI, COM. DOMNEȘTI, JUD. ILFOV (denumita in continuare “noi” sau “Societatea”).

Accesarea si folosirea Site-ului
Accesarea si folosirea Site-ului este permisa pe o perioada nedeterminata, cu conditia respectarii acestor Termeni. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul Site-ului fara notificare prealabila si de a restrictiona accesul la Site fara vreo notificare.

Comenzi
Pentru a plasa o comanda prin intermediul Site-ului, trebuie sa urmati pasii specificati pe Site. Prin plasarea unei comenzi, acceptati sa fiti legat de acesti Termeni si de conditiile specifice produselor comandate. Ne rezervam dreptul de a refuza sau de a anula orice comanda, sau de a refuza sa oferim servicii clientilor oricand, fara vreo explicatie.

Preturi
Toate preturile afisate pe Site includ TVA, dar nu includ costurile de transport, care vor fi afisate in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara notificare prealabila. In cazul in care s-a produs o eroare in afisarea preturilor, ne rezervam dreptul de a anula comanda si de a informa clientul in acest sens.

Plata
Plata se poate face prin intermediul unuia dintre mijloacele de plata acceptate de noi, care vor fi afisate pe Site la momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a solicita orice informatii suplimentare consideram necesare pentru verificarea validitatii plații. Nu vom fi răspunzători pentru orice intarziere sau nefinalizare a comenzii dacă nu putem obține aceste informații.

Livrare
Livrarea produselor comandate se va face la adresa specificata de dvs. in formularul de comanda. Ne rezervam dreptul de a factura costurile suplimentare generate de o adresa de livrare necorespunzatoare sau incomplete. Riscul de pierdere sau deteriorare a produselor trece la dvs. in momentul livrarii acestora.

Returnarea produselor
Puteti returna produsele achizitionate prin intermediul Site-ului in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Pentru a returna un produs, trebuie sa ne contactati in prealabil prin intermediul formularului de contact disponibil pe Site sau prin email la adresa de contact specificata in sectiunea “Contact”.

Forta majora
Nu vom fi raspunzatori pentru orice intarziere sau neindeplinire a obligatiilor noastre conform acestor Termeni daca aceasta este cauzata de evenimente care scapa de controlul nostru răspunzător (denumite în continuare “Forța Majoră”). Exemple de Forță Majoră includ: acte ale guvernului, incendii, inundații, cutremure și alte catastrofe naturale, războaie, acte de terorism sau orice alte evenimente care scapă de controlul nostru. Dacă apar astfel de evenimente, vom face toate eforturile rezonabile pentru a minimiza efectele lor asupra îndeplinirii obligațiilor noastre.

Legea aplicabila
Acesti Termeni sunt guvernati de si vor fi interpretati in conformitate cu legile din Romania. Orice disputa care rezulta din sau este legata de acesti Termeni va fi rezolvata prin intermediul arbitrajului.

Modificari ale Termenilor
Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni fara notificare prealabila. Va rugam sa verificati periodic acesti Termeni pentru a fi informat cu privire la orice modificari. Utilizarea Site-ului dupa efectuarea oricaror modificari constituie acceptarea acestora de catre dvs. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti Termeni modificati, va rugam sa nu mai accesati sau sa nu mai utilizati Site-ul.

Intreaga intelegere
Acesti Termeni constituie intreaga intelegere intre noi si dvs. cu privire la subiectul lor, si anuleaza orice intelegere anterioara intre noi. Nu putem renunta la oricare dintre drepturile si obligatiile noastre conform acestor Termeni fara o acordare prealabila scrisa de catre noi. Orice renuntare la oricare dintre aceste drepturi sau obligatii nu va fi valabila, decat daca este acordata in scris si semnata de catre noi.

Distributie ilegala
Ne rezervam dreptul de a face plangere penala impotriva oricarei persoane sau entitate care distribuie ilegal produsele noastre.

Divizibilitate
Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni este considerata nula sau nedeterminabila de catre o autoritate judecatoreasca, aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi.

Drepturile de autor
Toate drepturile de autor asupra continutului Site-ului (inclusiv dar fara a se limita la imagini, design-ul, textul si orice alte materiale) sunt proprietatea noastra sau a licentiatorilor nostri si sunt protejate de legea drepturilor de autor. Utilizarea fara acordul nostru scris a oricarui continut de pe Site este strict interzisa.

Legaturi catre alte site-uri
Site-ul poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceste legaturi sunt furnizate pentru comoditatea dvs. si nu constituie o aprobare a continutului acestora. Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul sau pentru politica de confidentialitate a acestor site-uri. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestor site-uri.

Contact
Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la acesti Termeni sau la utilizarea Site-ului, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact disponibil pe Site sau prin email la adresa de contact specificata in sectiunea “Contact”.