Numele meu este Firoiu Rodica si sunt psiholog clinician- logoped, am o experienta de 17 ani in lucrul cu copii cu nevoi speciale.

Povestea mea a inceput cand, in urma cu multi ani, am mers la o fundatie care lucra cu copii cu autism. Intrand in clasa unde erau cei mici am fost surprinsa de un baietel de 3 ani care m-a imbratisat, din acel moment am stiut ca asta mi se potriveste profesional, ca asta voi face cu pasiune cat timp voi putea lucra.

Pasiunea pentru logopedie s-a manifestat inca din timpul facultatii cand am lucrat ca voluntar la o fundatie unde am invatat de la specialisti minunati, de la copii de acolo si de la familiile lor . Tot de la ei am invatat si continui sa invat cum sa ii ajut, cum sa le fiu alaturi pentru a-i sustine . Toate aceste experiente m-au ghidat in gasirea modalitatii optime in armonizarea psihologiei clinice cu logopedia.

Ma simt atat de norocoasa pentru ca am posibilitatea de a cunoaste si lucra cu atat de multe familii, cu atat de multi copii minunati , ca cea mai inteleapta decizie a fost aceea in care am decis sa urmez facultatea de psihologie intrucat mi-a oferit sansa sa ma simt implinita practicand profesia care imi place la nebunie.

Certificari:
1. Absolvent Clemson University, South Carolina
2. Master Psiho-terapii Cognitiv – Comportamentale
3. Licenta in psihologie
4. Curs formare profesionala pentru reintegrarea sociala si profesionala a surzilor implantati Cohlear
5. Formare PECS